Monday, May 4, 2009

Totaalne Nõidadeks muutumine Rapla Noorte Pereklubi moodi

2009 aasta 1. mai õhtul sai Öökulli Nõialossis toimuma võimas totaalne muutmine - muutumine nõidadeks. Kõik klubi liikmed, kes kohale olid tulnud, heitsid oma igapäevarüüd ja olemuse õlgadelt ja olid võtnud muutumist väga tõsiselt, sest olemas olid päris ehtsad luuad, ussid ja putukad nõidade õlgadel - juustes vonklemas, pikad konksus küüned, mustad hambad, igasugused sallid ja kilinad ja kolinad ümber – tõeline nõidade paraad.

Eriti tasuksid ära märkimist nõiad Eveli ja Teet ning Karin ja Rainis, kes olid ikka seda totaalset muutumist väga tõsiselt võtnud ning kohati jäi tunne, et päris nõiad ongi mägede ja merede tagant kohale lennanud.


Eveli ja Teet


Karin ja Rainis


Ja veel oli meil üks märkimisväärne meesnõid Ranno, kes oma naturaalses ilus soenguga kohale ilmus( ei kandnud parukat :) ).


Ranno sinised juuksed :)


Meie suurepärase nõiapeo muusikalise poole ja karaoke eest hoolitses Dj. Nõia Peep. Tantsu sai vihtuda väga erineva muusika järgi alustades lastelauludest ja eesti muusikast ja lõpetades 90.a diskoga. Igatahes oli aeg ajalt ikka väga võimas pillerkaar ja jenka vihtumine.

Dj. Nõia Peep :)



Tantsu vahepeal sai mekkida erinevaid nõiaroogasid ja võlujooki, mida igaüks siis oma maitse järgi kaasa võttis. Eriti kiiresti haihtusid laualt Greete valmisatud imevahvlid.

Grete, kes need võõratult maitsvad võluvahvlid küpsetas on pildil keskmine nõid :)


Esinõiad Evelin, Mari, Pille, Jaanis ja Kuldar korraldasid ka ülejäänud nõiahakatistele erinevaid katsumisi ja tuleproove. Erinevad võistkonnad said demonstreerida nõiatantsu, luuaga sõitmise oskust, võlusõnade seadmise oskust ja lauluoskust (karaoke).

Pereklubi peanõiad Mari, Evelin ja Pille luurel :)


Ja nii see vägev nõiapidu kulges kuni varajaste hommikutundideni.

Arvan, et kõik kes said osa sellest võimsast muutumisest jäid väga rahule ja said kasvõi üheks õhtuks unustada oma tegeliku olemuse ja mured ja argipäeva ning nautida mõnusate nõidade seltskonda koos laheda tantsu ja tralliga.

Niimoodi sai meie klubi reprter Kristel NÕIAKS :D


Järgmiste lahedate pereklubi pidudeni


Reporter Nõid Kristel :)

No comments: