Monday, December 1, 2008

22. novembri järelhüüd

Tere kõik see noor pere!

ÄRA TEGIME!!! Viimaks siis tuli ka see aeg, kui meie avapidu peetud ning mütsid ja prillid tantsuplatsil kuumaks köetud said. Lauad olid lookas, klaasid täis ja tantsupõranda laudis sai paraja vati:-) Loodetavasti on nüüdseks juba kõigil pead selged, fotojäädvustused vaadatud ning - mis parata - päkapikudki juba käima hakanud:-)





Neile kelledel ei õnnestunud Meie avaüritusel osaleda, polegi nagu muud öelda, kui et ärge te järgmist korda küll maha magage. Seda, mis toimus endise Valtu Kolhoosi kultuurimajas, on raske sõnadesse panna, kuid vast ei olegi vaja siinkohal seda toredat laupäeva õhtut ümber jutustada, kuna kindlasti on meie väikese Vabariigi peal ka jutud juba lahti, et säherdune tore klubi pidas oma avamispidu.
Ahh jaa...ühe tähelepaneku sellest 22. novembri õhtust võiks siiski ka kirjapildis ära mainida - nimelt meie toredal (kahjuks, hetkel veel nimetul) klubil ei ole enam ainult naissoost liidrid! Ilma pikemalt vaidlemata ja üksmeelselt valiti Rapla Noorte Pereklubi juhatusse ka kaks Aadamapoega - Jaanis "ei ole lätlane" nagu ta ise enda kohta tavatseb öelda ning lihtsalt tore noormees - Kuldar!

Jääme ootama juba järgmisi toredaid üritusi, kohtumisi ning huvitavaid ettepanekuid kõikide Teid paeluvate teemade kohta.

PS! Paneme sellele klubile ka ükskord nime ära, hetkel on nimetus nagu liiga formaalne või mis!?! Nagu Giurg Adnil Kiir juba kord Joosep Tootsi käest lunis, et öelgu too mõni hea poisslapse nimi noh...

Kõike toredat!

Andrus

No comments: